iTicket d.o.o. je kompanija koja se bavi prodajom i distribucijom karata za sve vrste događaja.Filijala iTicket-a u Srbiji deo je internacionalne mreže uspešne skandinavske korporacije koja kroz svoj sistem upravlja prodajom i distribucijom preko 30 miliona karata godišnje.

Kao vodeća kompanija za prodaju i distribuciju karata u Skandinaviji i Jugoistočnoj Evropi, iTicket među svojim klijentima ima neke od najvećih stadiona u ovom delu sveta, lance bioskopa i pozorišta, kao i muzičke i pozorišne festivale.

iTicket krajnjim korisnicima omogućava kupovinu elektronskih (Print@Home) i mobilnih karata za različite sportske, muzičke, kulturne i druge događaje.

Klijentima obezbeđujemo kompletan “tiketing” servis – kako za dvorane, stadione, arene i velike festivale, tako i za pozorišta, biskope, barove ili klubove sa redovnim mesečnim programima.

Naš tiketing sistem, kao i sistem kontrole pristupa događajima renomirane međunarodne kompanije SkiData, mogu se instalirati na otvorenom ili u zatvorenom prostoru.

Sigurnost transakcija, brzina, lakoća i dostupnost karata u svakom trenutku i na svakom mestu (24/7) i njihova elektronska distribucija glavne su odlike iTicket sistema.

Kupcima omogućavamo olakšanu proceduru ulaska na stadione, u dvorane, arene i druge prostore u kojima se održavaju događaji.

Klijentima nudimo preglednost i detaljnu kontrolu procesa prodaje i distribucije karata, uz minimalne troškove i stalno unapređivanje softverskih rešenja.


iTicket d.o.o

Brankova 23/10

11000 Beograd, Srbija

e-mail: podrska@iticket.com